2 tips voor een uitdagende werkweek

Heb je een kantoorbaan, dan kan het al vrij snel elke dag hetzelfde riedeltje worden. Je komt aan op je werk, het bekende praatje bij het koffiezetapparaat volgt, je installeert jezelf achter je bureau en komt er de rest van de dag alleen maar achter weg als het echt moet (plaspauze, etenspauze of om even koffie te halen). Niet zo goed voor de gezondheid maar ook zeker niet uitdagend. In dit artikel geef ik je een aantal tips op jouw werkweek (of dat van jouw personeel) uitdagender te maken. 

Loop eens mee met een andere afdeling

Of dit van de baas mag moet je natuurlijk wel even checken, maar het kan soms best verfrissend zijn om eens een dag mee te lopen (of dagdeel) met een andere afdeling binnen jouw bedrijf. Zo weet je precies wat zij doen en hoe hun dag eruit ziet, en als het goed is doe je zo ook relevante kennis op over het bedrijf waar je werkt. Plus: je werkt een keer in een andere setting. Wie weet kom je wel terug met allerlei nieuwe inzichten en inspiratie.

Vergader op een andere locatie

Vergaderingen zien er ook vaak hetzelfde uit en vinden meestal plaats in dezelfde ruimte. Wellicht kun je een keer op een andere plek binnen het gebouw vergaderen. En anders is het een idee om eens een vergaderlocatie af te huren. Een andere plek doet wonderen om de sleur te doorbreken. 

P.s. zaal huren in Utrecht? Wij bevelen je deze vergaderlocatie in hartje Utrecht van harte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *