4X hippe sneakers!

Een paar sneakers is niet meer weg te denken uit de kledingkast van iedere man of vrouw. Een ontwikkeling waar veel mensen blij mee zijn, want eindelijk worden comfort en fashion met elkaar gecombineerd!

Toch zit er verschil in sneaker merken. De bekende merken, zoals Adidas en Nike, zien er vaak erg sportief en hip uit. En vaak kenmerken deze schoenen zich door felle kleuren en printen. Wil je echter gaan voor een wat charmantere schoen? Neem dan eens een kijkje naar de volgende merken sneakers!

VEJA

VEJA is een Frans merk voor schoenen en accessoires. Het merk is zich bewust van veranderende trends in de fashion industrie. Met hun Vegan Shoes dragen ze bij aan een duurzamere mode industrie. Populairst zijn de Veja sneakers dames, maar er is ook een Veja heren lijn. De schoenen kenmerken zich door een opvallende V, minder protserig is vormgegeven dan in het geval van Nike.

ECCO

Het merk ECCO kennen we allemaal als een degelijke stapper. Het merk is wereldwijd bekend om zijn hoge mate van comfort en kwaliteit. En daarom mochten goede sneakers niet ontbreken in hun productielijn. De ECCO INTRINSIC sneakers is een stoere schoen, goed te dragen onder een paar jeans met een wit truitje toe voor een moderne uitstraling. Deze schoenen zijn in ieder seizoen te dragen.

New Balance

Een ander populair merk is New Balance. In tegenstelling tot vele bedrijven die hun productie uitvoeren in zogenaamde lagelonenlanden, worden de schoenen van New Balance ontwikkeld in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk. Met New Balance koop je dus een lokaal geproduceerde schoen. De karakteristieke vette N geeft deze schoen een stoere en sportieve touch. Het merk heeft een breed aanbod aan soorten en stijlen sneakers, in de meest opvallende kleuren. Maar de effen modellen blijven chique.

Golden Goose

Golden Goose startte hun merk als een droom uit Venetië die reikte tot de skate parken van Los Angelos. Het merk streeft naar uniekheid, naar echtheid. Daarom hechten ze veel waarde aan vakmanschap en handmatige finishing touches. Zo waarborgen ze hun Italiaanse roots. De schoenen ogen wat ruig door de manier waarop ze het oppervlak van de schoen behandelen. Geen gepolijste muiltjes, maar patina. Een schoen die imperfecties omarmt. Een eigenzinnige schoen dus! De schoen komt in vele verschijningsvormen. Wederom van felle prints en afwerkingen tot eenvoud en casual wit. Maar één ding is zeker: met deze schoen maak je indruk.

Wij hopen dat de sneaker trend nog jaren lang zal doorzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *