Altijd warm met de perfecte winterjas

Ben jij ook graag voorbereid op alle weersomstandigheden? In ons wisselvallige land weet je immers nooit wanneer je in een flinke storm, enorme regenbui of zelfs hevige sneeuwval kunt verwachten. Dan kun je maar beter een winterjas in huis hebben die tegen elke weersomstandigheid bestand is. Dan hoef je niet angstvallig de weersverwachtingen in de gaten te houden, maar kun jij altijd met een gerust hart naar buiten toe. Lijkt jou dat ook zo ideaal?

Het resultaat van 180 jaar ervaring

Elke Woolrich winterjas is het resultaat van ruim 180 jaar aan ervaring en ontwikkeling. In 1830 begon het merk met de produceren van wollen dekens. Na een tijdje kwam een van de oprichters op het idee om ook kleding te gaan ontwikkelen. Deze kleding moest dezelfde eigenschappen hebben als de warme en goed beschermende dekens. In 1972 werd het meest populaire product van het merk op de markt gebracht. De Arctic Parka kon arbeiders in Alaska beschermen tegen wind, sneeuw en regen. Ook was de jas onmisbaar bij de extreme temperaturen van gemiddeld 30 graden onder nul. Ook tegenwoordig is de parka een van de populairste producten van het merk. De jas beschermt de drager tegen alle weersomstandigheden en dat is natuurlijk precies wat een jas moet doen.

Meer dan alleen parka’s

Ook als je niet van parka’s houdt, is er een Woolrich winterjas voor jou. Er zijn jassen te koop in allerlei verschillende stijlen. Zoek je een sportief uiterlijk? Of toch liever een nette jas voor naar je werk? Wil jij graag een zwarte jas? Of ga je voor een opvallend kleurtje? Waar je ook van houdt, Woolrich heeft een jas die bij je past. En welke jas je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een heerlijk warme jas hoe koud de winter ook wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *