Een alternatief kerstpakket

Kerstpakket

Soms wil je als bedrijf een alternatief voor het standaard kerstpakket die ieder bedrijf uitdeelt. Je wil er voor zorgen dat de medewerkers zich speciaal gaan voelen en blij gaan zijn met wat ze ontvangen. Maar wat zou je dan allemaal kunnen doen? Want als je niets doet wek je de indruk dat je niet geeft om je werknemers. Maar je wil ook niet te veel kosten maken als bedrijf, daarom zijn veel bedrijven op zoek naar iets nieuws. Iets nieuws bedenken is alleen niet makkelijk, daarom hebben we hier een aantal alternatieven op een rijtje gezet voor je.

Kerstpakket

Wat kan je doen?

Welke alternatieven voor een kerstpakket zijn er dan eigenlijk? Een van de opties is het organiseren van een kerstborrel, dit kost je als bedrijf minder geld omdat je in een keer eten koopt voor iedereen in plaats van allemaal losse porties. En dit helpt ook om de samenhang binnen het bedrijf  en tussen de medewerkers te verbeteren.

Een andere optie is lootjes trekken en iedereen een kerstpakket laten maken voor iemand anders. Dit is als bedrijf nog beter want het kost je helemaal niets! Daarnaast moeten je medewerkers zich gaan verdiepen in elkaar om uit te vinden wat ze lekker vinden. Zo heb je je ook geen last van de keuzes die komen met het maken van een kerstpakket, zoals rond welke prijs moet het gaan uitkomen en welke dingen vinden veel mensen lekker. Dit scheelt degene die hier verantwoordelijk voor is ook weer erg veel tijd, wat ook weer gunstig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *