Een letselschade advocaat inhuren bij een whiplash

 

 

Op het moment dat je een whiplash hebt opgelopen door een verkeersongeval dan kan een letselschade advocaat Uden je helpen om jouw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Een letselschade advocaat is geheel kosteloos voor het slachtoffer, aangezien het bij wet is geregeld dat de tegenpartij verantwoordelijk is voor alle kosten die voortvloeien uit het ongeval. Een whiplash ontstaat vaak als je hoofd hard heen en weer wordt geslingerd en dit gebeurt vaak tijdens een verkeersongeval. Hierdoor kan je veel klachten en beperkingen hebben in het dagelijkse leven. Als je pech hebt dan kan het zelfs lijden tot arbeidsongeschiktheid.

Whiplash officieel laten vaststellen

Vaak is het moeilijk om officieel te laten vaststellen waar de whiplash vandaan komt, doordat het niet objectiveerbaar letsel betreft. Het bewijzen dat je een whiplash hebt is daarom in de praktijk erg moeilijk en een goede letselschade advocaat is hiervan op de hoogte. Ze weten dan ook precies wat ze moeten doen om te zorgen dat jij in jouw gelijk wordt gesteld en de schade kan verhalen op de aansprakelijke partij. Bij een whiplash heb je vaak pijnklachten aan je schouders, nek en tintelingen in je vingers. Ook extreme vermoeidheid en problemen met je concentratie zijn veelgehoorde klachten. Naast problemen op het gebied van werk kan dit ook in het huishouden en bij hobby’s moeilijkheden opleveren.

De schadeposten bij letselschade

Je kan voor een letselschade vergoeding gebruik maken van verschillende schadeposten waar je aanspraak op maakt. Het gaat hier om schadeposten zoals het verlies een verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid, medische kosten, kosten voor hulp in de huishouding, verzorgingskosten, onderhoudskosten van je huis en tuin, reis- en parkeerkosten, vertraging in je studie, reparatiekosten, vervangingskosten en smartengeld. Een letselschadevergoeding valt vaak anders uit bij minderjarigen dan bij meerderjarigen. Een letselschade advocaat is een deskundige op het gebied van letselschade verhalen op de tegenpartij.

Een letselschade advocaat inhuren

Je kan een letselschade advocaat kosteloos inhuren om een letselschade vergoeding te vorderen van de tegenpartij. Het is belangrijk dat je hiervoor kiest voor een deskundige op het gebied van letselschade zodat je zo snel mogelijk alles geregeld krijgt en weer stappen kunt gaan zetten in je leven. Volgens de rechtspraak is letselschade zoals een whiplash vast te stellen door een causaal verband en hier weet een letselschade advocaat zich dan ook raad mee. Een letselschade advocaat kan je bijstaan met deskundig advies en ervaring op het gebied van letselschade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *