Een slechte adem aanpakken door amandelstenen te verwijderen

middel gevoelige tanden

Een slechte adem is niet alleen voor jezelf maar ook voor andere personen niet zo prettig. Je kunt er niet alleen een deuk in je zelfvertrouwen mee oplopen maar het kan ook schadelijk zijn voor je algemene mondgezondheid. Dit wil je natuurlijk niet hebben en daarom is het zaak dat je een slechte adem zo snel en zo goed mogelijk aanpakt.   

Ga de stinkende hoopjes in de keelamandelen op de juiste manier tegen 

Bij deze aanpak is het belangrijk dat je goed kijkt naar waar de oorzaak van het probleem ligt. Dit hoeft niet namelijk niet altijd in de mond zelf te zijn maar de oorzaak kan ook in de neus of keel liggen. Als zich in de keel op de amandelen viezigheid afzet kunnen dit kleine hoopjes worden die gaan stinken. Deze hoopjes staan ook wel bekend onder de naam tonsil stones of amandelstenen. Doordat bacteriën goed groeien op deze stenen wordt de geur ervan alsmaar slechter en kun je ook daardoor een slechte adem krijgen. Door de amandelstenen goed en op tijd aan te pakken voorkom je tevens klachten zoals een zere keel, keelontsteking en problemen met slikken.   

Mondwater van TonsilFresh gaat de groei van slechte bacteriën tegen 

Om deze groei tegen te gaan kun je zowel de amandelstenen als de aanwezige bacteriën op diverse manieren bestrijden. Kies je voor het gebruik van mondwater? Kies dan een soort die veilig is in het gebruik en die gemaakt wordt op basis van natuurlijke grondstoffen. Een smaak die je prettig vindt is uiteraard belangrijk maar zorg er vooral voor dat je een mondwater kiest dat niet alleen de oorzaak, de slechte adem, tijdelijk verdoezelt maar dat ook de bron van de problemen aanpakt. Met het mondwater van TonsilFresh pak je de bron van alle kwaad, de slechte bacteriën, aan en laat je de goede met rust. Zo voorkom je niet alleen problemen in de toekomst maar pak je de klachten op de beste en meest frisse manier aan. Daarnaast kun je dit middel altijd gerust gebruiken, het kan namelijk ook gebruikt worden als middel gevoelige tanden

Zuig met een pipetje alle amandelstenen veilig weg 

Als je amandelstenen wilt verwijderen zijn daar verschillende hulpmiddelen voor verkrijgbaar. Als je kiest voor het Tonsil Fresh Cupping Glass verwijder je de stenen en slechte bacteriën die zich erop hebben weten te nestelen op een effectieve en veilige manier. Hiervoor zet je het pipetje op de amandelstenen en knijp je in het balletje dat er via een buisje aan vast zit. Zo zuig je de stenen vacuüm en kun je ze meteen verwijderen. De slechte bacteriën neem je op die manier ook mee, zodat de slechte adem die zij veroorzaken aangepakt wordt. Als je het Cupping Glass voor de eerste keer gebruikt kan het zijn dat je de neiging krijgt om te kokhalzen maar dit is na even uitproberen snel opgelost.   

Zet neusdruppels in tegen amandelstenen 

Voor de bestrijding van amandelstenen denk je wellicht niet meteen aan neusdruppels maar deze kunnen wel degelijk verschil maken. Met de Tonsil Fresh Nasal Drops haal je een product in huis dat tegen diverse kwalen in de mond, neus en keel werkt. Het middel kan ingezet worden om de schadelijke bacteriën die een slechte adem, vieze smaak in de mond of witte aanslag op de tong te bestrijden maar ook om amandelstenen te voorkomen of aan te pakken. Als je al last hebt van amandelstenen zorgen de saline en xylitol in de neusdruppels ervoor dat de schadelijke bacteriën en slijmvorming worden tegengegaan en je meteen verlost wordt van een slechte adem in keel en neus.   

Je tong ontsmet je het beste met een speciale tongreiniger 

Als je een slechte adem hebt kan deze ook veroorzaakt worden door problemen op de tong. Deze komt dagelijks natuurlijk in aanraking met van alles en nog wat als je iets eet of drinkt en als zich dan viezigheid ophoopt loop je grote kans dat zich daarop bacteriën gaan nestelen. Niet zo fris natuurlijk maar deze kun je goed zelf bestrijden door gebruik te maken van de OraBrush tongreiniger en bijbehorende gel. Hiermee bestrijd je op een zachte doch uiterst effectieve manier de bacteriën op de tong. De OraBrush werkt beter dan een gewone tandenborstel en met behulp van het schrapertje aan het uiteinde kun je de restanten van de aangebrachte gel er gemakkelijk weer afhalen.   

Leg een lusje om de stenen om ze eruit te halen 

Amandelstenen verwijder je snel en eenvoudig met behulp van de Tonsil Fresh Loop Extractor. Deze lijkt op een soort naald met aan het uiteinde een lusje. Zet dit lusje op een amandelsteentje en je trekt deze er zo in één handbeweging uit. Met het verwijderen van het steentje neem je ook meteen de bacteriën die erop zitten mee dus dat is handig. Op die manier worden je amandelen en keel weer helemaal schoon en heb je stukken minder kans op een slechte adem of andere mondproblemen. Het gebruik van de Extractor is zonder risico op irritatie of beschadiging van het weefsel. Je komt er goed mee bij de amandelen zodat je de vervelende tonsil stones doelgericht kunt verwijderen.   

Koop een compleet pakket 

Tenslotte kun je ook een set aanschaffen waarin meer producten zitten die te gebruiken zijn tegen amandelstenen en bacteriën. Amandelstenen zitten niet altijd op duidelijk zichtbare plekken op de keelamandelen en willen nog wel eens aardig diep zitten. Kies je er dan voor een extractor met licht te gebruiken dan kun je de tonsil stones beter opsporen en makkelijker weghalen. In de Tonsil Fresh LED Kit zit een apparaatje dat voorzien is van LED verlichting zodat je de amandelstenen goed ziet. Daarnaast zitten er diverse opzetstukjes bij zodat je de amandelstenen op verschillende dieptes kunt aanpakken. Doe er een beschermhoesje om dat erbij zit om irritaties of beschadigingen te voorkomen. Je mond en keel daarna spoelen doe je het beste met het bijgeleverde spuitje (syringe) zodat het meteen fris aanvoelt en je de slechte adem kwijt bent. Meer informatie over amandelstenen en de behandeling van amandelstenen vind je op https://www.demondzorgzaak.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *