Elke morgen vol energie wakker worden

matras 130x210

Wanneer je moe van een drukke dag je bed in gaat, en je wordt met pijn in je lichaam wakker en niet uitgerust bent heb je het verkeerde matras. Een matras hoort je lichaam te ondersteunen, en ervoor te zorgen dat je tot rust komt en weer vol energie wakker wordt om de dag door te komen. Het matras 130×210 is net zoals de andere matrassen ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, en voldoet aan de strenge eisen die de EU aan matrassen heeft gesteld.

matras 130x210

Voor iedereen een geschikt matras

Wat voor matras je ook zoekt, een matras 130×210 is niet het enige matras in het assortiment van perfectomeshop.eu. Welke toplaag of kern voor een matras je ook kiest, je vindt altijd een matras die geschikt voor je is. De perfecte kwaliteit van de stoffen die zijn gebruikt, zorgen ervoor dat je matras niet alleen duurzaam is maar ook een goed comfort heeft. De stoffen die zijn gebruikt komen uit BelgiĆ«, zijn handmatig gebruikt om de verschillende onderdelen van het matras samen te stellen.

Altijd een schoon en fris matras

Om lang plezier te hebben van je matras 130×210 is deze voorzien van een afritsbare hoes, je hebt dus altijd een lekker fris en schoon matras. De hoes kun je eenvoudig wassen in de wasmachine, je matras blijft hierdoor niet alleen schoon maar je hebt er ook lang plezier van. Welk matras je ook koopt, ieder matras is voorzien van de hoes die je matras goed beschermd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *