Gepersonaliseerde stickers voor iedereen

Stickers, zoals naam stickers, blijven leuk. Het is immers al een oud product, maar iedere nieuwe generatie jongens en meisjes kun je blij maken met dit beproefde artikel. Voor een lage prijs heb je een persoonlijk geschenk, want wat is er leuker voor kinderen dan je naam ergens opplakken?

Strijklabels en ministickers

Een uitkomst zijn kledingstickers. Je kunt op het waslabel in kleding een naam sticker plakken, en de sticker blijft zitten ook als het kledingstuk de wasmachine en de droger ingaat. Nog een knappe innovatie zijn ministickers die je op kleine artikelen kan plakken. Het kind heeft dan zijn of haar naam op een potlood staan. Iets anders leuks is de naam in de schoentjes, of een opvallende ronde sticker op een broodtrommel en drinkbeker. Wat ook klassiek is zijn badges, vroeger populair bij tieners. De techniek is nog hetzelfde, het heeft de logisch naam strijklabel omdat je met een strijkijzer de sticker op kleding aanbrengt. Het assortiment gaat verder dan deurstickers.

Maak een kind blij met naam stickers

Stickers bestel je eenvoudig online. De prijs is laag, en het is vanwege de naam altijd persoonlijk. Normaal zijn gepersonaliseerde geschenken juist duur omdat het exclusief is, maar bij stickers met een naam is dat niet het geval. Omdat we nog altijd met het jongens en meisjes verschil zitten zijn stickers met een naam in sprekende kleuren te verkrijgen zoals blauw en roze. Het is dus eenvoudig en voordelig om een kind blij te maken met leuke sprekende stickers. Ongetwijfeld zal een kind gelijk een sticker op de slaapkamerdeur willen, op het fietsje of de step. Daarna zal het nog meer plekken weten waar het graag stickers wil hebben. Ondertussen kun je als ouder de kleding merken voor als het kind op kamp gaat of iets anders waar kleding door elkaar gehaald kan worden. Kies voor leuke stickers waar ieder kind blij mee is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *