Jouw motor en auto samen verzekeren

Als motor eigenaar heb je vaak ook alsnog een auto. Een motor kun je namelijk niet iedere dag berijden. Dat betekent echter wel dat je dus ook twee verzekeringen hebt, namelijk een voor de auto en een voor de motor. Je kunt ook de motor en auto samen verzekeren. Door deze verzekeringen te combineren ben je namelijk een stuk goedkoper uit. Bovendien kun je als je een beginnend motorrijder bent je schadevrije jaren als automobilist meenemen en krijg je dus korting over de premie. Bovendien bouw je dan voor beide voertuigen schadevrije jaren op dus mocht je overstappen of er weer voor kiezen om beide voertuigen los te verzekeren kun je opnieuw gebruik maken van je schadevrije jaren. Ook kun je er voor kiezen om je motor zakelijk te verzekeren. Een zakelijke motorverzekering is namelijk ook goedkoper dan een particuliere motorverzekering. Bovendien kun je ook de btw van de aanschafprijs terugvragen.

Verzekeren bij Combimotors

Als je er voor kiest om jouw motor zakelijk te verzekeren bij Combimotors.nl kun je snel en eenvoudig alle verzekeraars met elkaar vergelijken. Voordat je verzekeraars kunt vergelijken moet je eerst bepalen welke verzekering je wilt afsluiten. Kies je voor een all risk verzekering zodat je overal voor bent verzekerd zodat je je nergens druk om hoeft te maken? Of wil je juist de meest goedkope optie en dus voor een WA verzekering gaan? Iedere verzekering heeft zijn voor en nadelen. Als je kiest voor een WA verzekering zullen de maandelijkse kosten dus laag zijn maar ben je ook minder goed verzekerd dan bij een all risk. Met een all risk verzekering ben je namelijk overal voor verzekerd maar betaal je wel een stuk meer. Ook kun je tot wel 75 procent korting krijgen als je genoeg schadevrije jaren hebt opgebouwd en als je kiest voor een all risk verzekering heb je ook nog de optie om voor een winterstop te kiezen. Dat betekent dat je tijdens de wintermaanden in plaats van all risk verzekerd bent je WA verzekerd bent. In de wintermaanden zul je de motor namelijk minder tot helemaal niet gebruiken. Mocht je er wel mee op pad gaan ben je nog WA verzekerd. Zonder verzekering mag je namelijk niet de weg op.

Meer dan alleen motoren

Bij Combimotors kun je niet alleen terecht voor een zakelijke motorverzekering of een motor en auto samen te verzekeren. Je kunt hier ook terecht om jouw scooter of quad te verzekeren. Ze bieden verzekeringen aan voor bijna alle voertuigen die op de weg mogen rijden. Zo hoef je dus niet verder te zoeken en kun je voor al je verzekeringen terecht bij Combimotors.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *