Op een unieke manier afscheid nemen van je dierbare

Een uitvaart vindt meestal plaats in een begrafenisonderneming of een kerk. Toch zijn er personen die als laatste wens hebben om hun uitvaart op een unieke locatie te laten gebeuren. Dit is meestal wel bespreekbaar met degene die de uitvaart verzorgt. Wil je bijvoorbeeld op een unieke locatie in Friesland de uitvaart laten plaatsvinden, dan kan dat besproken worden met de uitvaartverzorging van Leeuwarden of uitvaartverzorging in Surhuisterveen. In deze blog zetten we een aantal unieke locaties voor een uitvaart op een rij. 

In de natuur

Als de overledene een laatste wens heeft, dan is het altijd mooi als die laatste wens waargemaakt kan worden. Soms horen we dat de overledene graag een uitvaart in de natuur had gewenst. Dat kan bijvoorbeeld in het bos, op het strand of in een park. Wanneer er mogelijkheden zijn voor het huren van locaties, dan zijn er voldoende te regelen. 

Op zijn favoriete locatie

Een laatste eerbetoon aan de overledene kan door de uitvaart plaats te laten vinden op de favoriete locatie van de persoon. Dit zou bijvoorbeeld in de bioscoop kunnen zijn, in zijn stamkroeg of in een bepaald museum. Wanneer een bepaalde ruimte af kan worden gehuurd, dan zijn er altijd mogelijkheden. 

In de eigen tuin

Een verzoek die we regelmatig horen is dat de overledene graag in de eigen tuin wil worden begraven. Dat is een verzoek die we ook graag in willen willigen. Een uitvaartverzorging kan namelijk op een voor jou gewenste locatie plaatsvinden.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *