Opleiding financiële administratie: wat ga je leren?

Wil je graag weer aan de slag binnen een organisatie of ben je van plan om je kennis als administratief medewerker te gaan verbreden? In dit geval is het zeker een aanrader om voor een opleiding tot financieel administratief medewerker te kiezen. Tijdens de opleiding financiële administratie ga je veel leren op het gebied van boekhouding en andere financiële zaken. Het is dan ook waardevol om je kennis uit te breiden wanneer je ergens al werkzaam bent binnen de administratieve branche.

Ben je al een tijdje uit de running en wil je weer een plekje op de arbeidsmarkt? In dit geval is het slim om deze opleiding te volgen: je laat zien dat je investeert in jezelf en je bent op de hoogte van up-to-date kennis. Dit is van groot belang voor jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Alles over de opleiding financiële administratie

Als je de opleiding financiële administratie gaat volgen, krijg je 40 lessen van 3 uur. Deze lessen worden klassikaal gegeven op verschillende locaties door heel Nederland. De lessen hebben verschillende onderwerpen. Onder andere balans, grootboek, winst- en verliesrekening, journaalposten, dagboeken en belasting en btw komen aan bod. Voordat je deze opleiding kunt doen, moet je eerst de vooropleiding administratief medewerker hebben afgerond. Zo ben je in het bezit van alle kennis en vaardigheden die je binnen deze functie nodig hebt en ben je breed inzetbaar voor een bedrijf. Ontdek waar de lessen starten en wanneer jij aan de slag kunt met deze opleiding van Fabius!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *