Schrijf jij al met een echte vulpen?

poolse vertaling

Misschien een rare vraag, maar schrijf jij al met een echte vulpen? Een vulpen kopen webshop bied je een enorme keuze uit vulpennen en andere schrijfwaren. Ook in deze tijd van digitale communicatiemiddelen wordt er toch nog veel geschreven. Ga maar eens bij jezelf na hoeveel je nog schrijft. En wanneer je je dat realiseert kun je je afvragen waarom je eigenlijk niet met een echt goede pen schrijft. De keuze is groot, van Parker tot Waterman en als paradepaardje van alle pennen, de Montblanc pen. Hieronder een korte beschrijving van de keuzes die je kunt maken op schrijfgebied. Natuurlijk zijn er nog meer merken en soorten, maar het geeft een beeld van wat er te koop is. En dan hoeft echt niet per se een dure vulpen te zijn.

Parker en Montblanc, twee uitersten

Parker is een wereldberoemd merk pennen en dat is niet van vandaag of gisteren. Eind negentiende eeuw werden de eerste patenten aangevraagd door de Parker Pen Company. Het doel was altijd om het schrijven te verbeteren. Ingenieuze oplossingen voor vulpennen, maar ook de Parker rollerball vulling, Parker kiest altijd weer voor innovatieve oplossingen die het schrijven makkelijker maken. Wil je een mooi cadeau geven, dan kun je de Parker pen laten graveren met een naam of tekst. Een Parker pen in een cadeauverpakking heb je al voor een paar tientjes. Een betaalbaar cadeautje van wereldniveau dus. Van wereldniveau, maar dan toch op een wat andere manier, is het merk Montblanc. Wil je een Montblanc via pwakkerman.com? Dan moet je wel de portemonnee trekken. Maar dan heb je ook een pen van de hoogste kwaliteit en de beste materialen. Een pen als een Zwitserse berg: de top.

Waterman, een andere klassieker

Klassieke schrijfwaren lijken zo nu en dan duur en niet zo bedoeld voor gewone mensen. Maar dat is een misverstand. Iedereen die schrijft heeft baat bij een goede pen. En die koop je niet voor een paar euro. Schrijf je graag en veel dan doe je jezelf een groot plezier met een wat duurdere pen. Dat kan een vulpen zijn, maar al die beroemde merken hebben tegenwoordig ook rollerballs en ballpoints in hun assortiment. De Waterman rollerball is zo’n voorbeeld. Ook Waterman is zo’n merk dat al sinds de negentiende eeuw bestaat en aan de wieg van de moderne vulpen staat. Die kennis en jarenlange ervaring zie je terug in de pennen van Waterman, of het nu een vulpen is of een rollerball. De Watermanfabriek staat in de buurt van Parijs in Frankrijk. Waterman pennen blinken dan ook uit in elegantie en stijl. Je komt er altijd goed mee voor de dag, ook als dat een relatief goedkoop model is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *