Strand hoed dames

Bekijk de strand hoed dames bij Hatland. Op de site zie je een collectie hoeden die stijlvol en functioneel zijn zoals de Yoshua die ongetwijfeld naast bescherming verkoeling geeft. Typisch is een hoed zoals de Vessel dankzij de vorm en de kleur, terwijl de Valrico niet die typische strand hoed dames is omdat het een strohoed is. Een strohoed wordt eerder gedragen tijdens het tuinieren terwijl de hoed zeer goed als strand hoed dames kan functioneren. De hoeden geven veel bescherming tegen schadelijke zonlicht, en anders dan zonnebrandcrème geven ze verkoeling en voorkomt een hoed zonnesteek. Maar Hatland heeft meer dan hoeden voor dames.

Hatland heeft ook hoeden voor heren

Naast de strand hoed dames heeft Hatland hoeden voor heren. Ook deze hoeden zijn als stijlvol en functioneel te omschrijven. Mocht je specifiek een hoed zoeken voor naar het strand, en die hoed moet bescherming en verkoeling geven, dan is het interessant om op de site van Hatland over UPF50+ te lezen. Een hoed geeft altijd verkoeling en bescherming tegen schadelijk zonlicht, als de hoed een lichte kleur heeft voorkomt het een zonnesteek, maar UPF50+ doet dat net een beetje meer. Hatland heeft meer dan specifiek hoeden voor de zomer. Lees verder over het assortiment van Hatland.

Mutsen, petten, en hoeden voor verschillende gelegenheden

De strand hoed dames en heren is een nuttig item, maar als het koud is, is een muts dat ook. Gelijk je ten alle tijde bevangen door de hitte moet voorkomen moet je onderkoeling via het hoofd voorkomen. Hatland heeft een grote collectie mutsen voor hem en haar. Tussen de kou en hitte zit het normalere Nederlandse klimaat, en voor die situatie heeft Hatland hoeden en petten. Bijvoorbeeld een vissershoed of een hoed die tijdens een safari gedragen kan worden heeft Hatland voor dames en heren. Bekijk de verschillende hoeden op de site. Daar nog naast heeft Hatland een grote collectie petten die stijlvol en functioneel tegelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *