Unieke vijgenboom

Bekijk de unieke vijgenboom bij Tropic trees. Voor een lage prijs kun je al in bezit komen van een donkere vijg, en hoe makkelijk, je bestelt de vijgenboom vanuit thuis online. De boom wordt in Hengelo zorgvuldig en stevig ingepakt, en de gegarandeerd gezonde boom komt je toe. Tropic trees selecteert en importeert de vijgenbomen zelf en let daarbij op vorm, groei, gezondheid en wortelgestel. Tropic trees levert bomen af door heel Europa. Het is bijzonder om een exotische boom in je tuin te hebben. Vijgenbomen zie je immers alleen tijdens verre vakantiereizen, maar groeien goed in het koude Nederland. Tropic trees heeft meer.

Tropic trees heeft veel bijzondere exotische bomen te koop

Naast de vijgenboom heeft Tropic trees andere bijzondere exotische bomen in het assortiment. Op de site kun je de palm- olijf- en citrusboom zien. Mandarijn- citroen- granaatappel- limoen- en sinaasappelboom zijn allen citrusbomen, en Tropic trees heeft het allemaal. Ook hierin geldt de lage prijs, Tropic trees selecteert en importeert de bomen zelf en let daarbij op wat al omschreven is. Ook een palm- vijg- of citrusboom wordt in Hengelo zorgvuldig en stevig ingepakt en kun je eenvoudig bij je huis of bedrijf laten afleveren. Het is uniek en bijzonder als je al die exotische bomen in ons koude landje ziet.

Andere unieke bomen en planten die je eenvoudig kan kopen

Mocht online shoppen niets voor je zijn, in Hengelo is er een fysieke winkel. Het is alleen het beste om eerst online het assortiment te bekijken, en dan een afspraak maken om in Hengelo zelf te gaan kijken. Naast de vijgenboom heeft Tropic trees binnen planten. Sommigen daarvan zijn ideale kantoorplanten. Deze kun je op de site zien, maar ook in Hengelo gaan bekijken. Op de site is veel informatie te lezen of hoe voor een boom of plant te zorgen. Bij alles geldt de lage prijzen en de makkelijke levering. Bekijk het op de site van Tropic trees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *