Wat kan een podoloog voor je betekenen?

Heeft u last van uw voeten door ziekte of blessures en geven confectieschoenen onvoldoende ondersteuning? Dan bent u bij de podoloog in Hoorn aan het juiste adres. Deze orthopedische schoenwinkel kan onder meer helpen met het aanmeten van de juiste orthopedische schoenen. Deze schoenen worden exact aangepast aan uw voeten, zodat u weer lekker kunt lopen met minder of geen voetklachten. Dit proces gebeurt heel zorgvuldig, dus u kunt ervan uitgaan dat de schoenen als gegoten zitten. Aanpassingen aan confectieschoenen zijn een mogelijkheid.

Semi orthopedische schoenen

Is maatwerk niet nodig, maar heeft u wel problemen met uw ‘gewone’ schoenen? Dan kunt semi-orthopedische schoenen overwegen. Deze modieuze schoenen die door verschillende fabrikanten gemaakt worden zijn geschikt als u beenlengteverschil heeft en dus onder een schoen een hogere hak nodig heeft. Daarnaast hebben ze meer wijdtematen en zijn ze geschikt om voetbedden in te leggen. Aanpassingen aan confectieschoenen zijn een mogelijkheid als (semi) orthopedische schoenen niet noodzakelijk zijn.

Modieuze orthopedische schoenen

De modieuze orthopedische schoenen zijn zowel in dames- als in heren en kinderschoenen verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat u schoenen moet dragen die u niet mooi vindt. Er zijn sportieve, hoge, lage en nette schoenen in het assortiment. Er is zeker een model dat naar uw zin is. Laat u gerust informeren door de Podoloog in Hoorn over de verschillende soorten en modellen die voor u geschikt zijn.

Inlays

Sportblessures kunnen veel lichamelijke klachten opleveren. Sportinlays kunnen deze problemen verlichten of voorkomen. Inlays zijn speciale inlegzolen voor sportschoenen die ervoor zorgen dat de klappen en bewegingen van de voet opgevangen worden en worden op maat gemaakt. Dit wordt gedaan aan de hand van meettechnieken waarbij de voeten, enkels en heupen opgemeten worden en naar de stand gekeken wordt. Twee highspeed camera’s meten hoe u beweegt en de hoeken worden met speciale software gemeten. Hiermee bent u verzekerd van comfortabel inlegzolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *