Zelf kleding bedrukken via een machine

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in de T-shirt-bedrukkingsindustrie. Je kunt jezelf promoten bij bedrijven die op maat gemaakte shirts met hun logo willen, op maat gemaakte T-shirts maken met foto’s van mensen op, of shirts bedrukken voor evenementen zoals vrijgezellenfeesten. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en u kunt een zeer winstgevend bedrijf opbouwen door T-shirts te bedrukken. Er is echter veel concurrentie en kwaliteit is erg belangrijk als u succesvol wilt zijn, daarom moet u investeren in de juiste apparatuur voor het afdrukken van T-shirts.

Veel mensen die nieuw zijn in het kleding bedrukken, verspillen uiteindelijk geld aan apparatuur die ze niet echt nodig hebben, en verwaarlozen vervolgens enkele van de belangrijkste apparatuur. Dit bericht geeft u een overzicht van alle belangrijke apparatuur voor het afdrukken van T-shirts, zodat u uw geld in de juiste gebieden kunt investeren en uw bedrijf van de grond kunt krijgen.

Heat Press

Een hittepers is het belangrijkste apparaat voor het bedrukken van T-shirts als u de afdrukmethode Flock en Flex gebruikt. Bij het kiezen van een hittepers zijn er twee belangrijke opties die u moet overwegen. De meeste mensen beginnen met een handmatige hittepers omdat ze goedkoper zijn in aanschaf. Dit is een eenvoudige machine met een verwarmde plaat die de warmte levert die nodig is om je ontwerp op het shirt over te brengen. Je legt het shirt eenvoudig op de bodemplaat en legt het transferpapier met het ontwerp erop, duwt de bovenplaat naar beneden en houdt deze vast.

Een printer

Als je eenmaal een hittepers hebt om ontwerpen op je overhemden te zetten, heb je in de eerste plaats een printer nodig om de ontwerpen af ​​te drukken. Digitale warmteoverdrachten zijn een van de meest gebruikelijke methoden om ontwerpen op T-shirts te zetten, en dit omvat het afdrukken van het ontwerp en vervolgens het gebruik van de hittepers om het op het shirt over te brengen. Technisch gezien kunt u elke printer gebruiken om op transferpapier af te drukken, maar als u de beste kwaliteit wilt, moet u in een duurdere investeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *